Fillimi / Lajmet / Ministrja e MEPTINIS, Rozeta Hajdari pret në takim Sindikatën e Punëtorëve të Korporatës Energjetike të Kosovës
Ministrja e MEPTINIS, Rozeta Hajdari pret në takim Sindikatën e Punëtorëve të Korporatës Energjetike të Kosovës

Ministrja e MEPTINIS, Rozeta Hajdari pret në takim Sindikatën e Punëtorëve të Korporatës Energjetike të Kosovës

Ministrja e Ekonomisë, Punësimit, Tregtisë, Industrisë, Ndërmarrësisë dhe Investimeve Strategjike, Rozeta Hajdari ka zhvilluar një takim me Sindikatën e Punëtorëve të Korporatës Energjetike të Kosovës për t’i parë më për së afërmi problemet me të cilat ballafaqohen punonjësit e kësaj korporate. Gjatë takimit, ministrja u informua nga sindikalistët për problemet dhe sfidat me të cilat po ballafaqohen punëtorët e KEK-ut, sidomos gjatë kësaj kohe të pandemisë COVID-19. Përfaqësuesit e Sindikatës e njoftuan ministren për punët që po kryhen në vazhdimësi nga punëtorët e KEK-ut, si dhe për problemet me të cilat po ballafaqohen ata. Në të njëjtën kohë ata paraqitën edhe kërkesat e tyre.

Kontrolloni gjithashtu

‘Die Press’: Serbia humb 60 mijë euro në ditë nga bllokada e Kosovës

Qeveria vendosi që asnjë maune nga Serbia të mos hyjë në vendin tonë, pa dokumentet ku shkruan Republika e Kosovës

Pesëmbëdhjetë kamionë me mallra nga Serbia nuk janë lejuar të hyjnë në territorin e Kosovës, ...