Fillimi / Lajmet / Ministrja Haxhiu e nënshkruan vendimin që ka të bëjë me krijimin e Institutit për hulumtim të krimeve të luftës
Ministrja Haxhiu: Qytetarët kanë të drejtë të zemërohen rreth asaj që po ndodhë me dekretin e kryetarit Thaçi

Ministrja Haxhiu e nënshkruan vendimin që ka të bëjë me krijimin e Institutit për hulumtim të krimeve të luftës

Vendimi për krijimin e ekipit punues për përgatitjen e analizës rreth krimeve të kryera gjatë luftës në Kosovë. Ministrja në detyrë e Drejtësisë, Albulena Haxhiu ka firmosur vendimin për krijimin e ekipit punues për përgatitjen e analizës rreth themelimit të Institutit për hulumtimin e krimeve të kryera gjatë luftës në Kosovë. “Ky ekip do të bëj një analizë/studim të argumentuar për themelimin e mekanizmit për hulumtimin e krimeve të kryera gjatë luftës në Kosovë si dhe do të identifikojë praktikat e mira të krahasueshme dhe të pasqyrojë elementet dhe specifikat që mund të përfshihen në rastin e Kosovës”, shkruan ajo.

Kontrolloni gjithashtu

IKSHPK: Cilësia jo e mirë e ajrit është ndër kontribuuesit kryesorë në shfaqjen e problemeve shëndetësore

IKSHPK: Cilësia jo e mirë e ajrit është ndër kontribuuesit kryesorë në shfaqjen e problemeve shëndetësore

Instituti Kombëtar i Shëndetësisë Publike të Kosovës thotë se cilësia jo e mirë e ajrit ...