KEK
Fillimi / Institucionet / Misioni i OKB-së në Kosovë dhuron një Automjet për Komunën e Hanit të Elezit

Misioni i OKB-së në Kosovë dhuron një Automjet për Komunën e Hanit të Elezit

Kryetari i komunës së Hanit të Elezit Rufki Suma, ishte mysafir i Misionit të OKB-së në Kosovë.

Takimi është realizuar me qëllim të pranimit të një Automjeti të cilin Misioni i OKB-së në Kosovë ia dhuron komunës së Hanit të Elezit.

Takimi ishte rast që kryetari Suma të ju ndajë “Mirënjohje” këtij misioni për ndihmë që komuna e Hanit të Elezit e pranoi prej Zyrës për Komunitete pran UNMIK-ut për komunitetin në pako ushqimore dhe higjienike gjatë Pandemisë së koronavirusit.

Kontrolloni gjithashtu

Në nderim të “Epopesë së UÇK-së” Komuna e Deçanit organizojnë homazhe në Kompleksin Memorial të Dëshmorëve në Gllogjan

Të nderuar qytetarë të Komunës së Deçanit, familje të dëshmorëve, invalid dhe veteran të luftës ...