Airport Adem Jashari
kek
MIT
Fillimi / Lajmet / Misioni paqerujtës i KFOR-it vijon stërvitjet normale në tërë territorin e Republikës së Kosovës
Misioni paqerujtës i KFOR-it po vijon me stërvitje në të gjithë territorin e Republikës se Kosovës

Misioni paqerujtës i KFOR-it vijon stërvitjet normale në tërë territorin e Republikës së Kosovës

Misioni i KFOR-it po vijon me stërvitje në të gjithë territorin e vendit. Sipas njoftimit, në ditët e ardhshme është paralajmëruar se do të ketë disa lëvizje të trupave të KFOR-it në pjesë të ndryshme të Kosovës. Sipas KFOR-it, kjo është vetëm një stërvitje normale dhe se situata mbetet nën kontroll. “KFOR-i vazhdon të stërvitet për të qenë i gatshëm dhe të garantojë siguri për të gjithë njerëzit në Kosovë. Në ditët e ardhshme do të ketë disa lëvizje të trupave të KFOR-it në pjesë të ndryshme të Kosovës. Kjo është vetëm një stërvitje normale e zbarkimit dhe procedurave. Situata mbetet nën kontroll, pa asnjë shenjë kërcënimi të mundshëm”, thuhet në njoftim.

Kontrolloni gjithashtu

Ambasadori Walker takon kryetarin Thaçi, thotë nuk duhet të humbur më shumë kohë për formimin e institucioneve të vendit

Ambasadori Walker takon kryetarin Thaçi, thotë nuk duhet të humbur më shumë kohë për formimin e institucioneve

Ambasadori William Walker ka thënë se Kosova tash është në një situatë interesante politike, duke ...