Fillimi / Lajmet / Muzafer Shala është emëruar sot nga kryeministri Haradinaj ministër i Inovacionit dhe Ndërmarrësisë
Muzafer Shala është emëruar sot nga kryeministri Haradinaj ministër i Inovacionit dhe Ndërmarrësisë

Muzafer Shala është emëruar sot nga kryeministri Haradinaj ministër i Inovacionit dhe Ndërmarrësisë

Kryeministri Ramush Haradinaj ka emëruar sot Muzafer Shalën ministër të Inovacionit dhe Ndërmarrësisë. “Kam emëruar sot ministër të Inovacionit dhe Ndërmarrësisë, Muzafer Shalën. Pasi i dëshirova punë të mbarë në detyrë, me ministrin e ri biseduam për kontinuitetin e projekteve në këtë dikaster”, ka shkruar Haradinaj.

Kontrolloni gjithashtu

Ambasada amerikane: Mbani maskën kur jeni në publik, sidomos kur nuk mund të qëndroni më larg se 2 metra

Ambasada amerikane: Mbani maskën kur jeni në publik, sidomos kur nuk mund të qëndroni më larg se 2 metra

Tashmë nëpër rrugët e Kosovës thuajse të gjithë qytetarët shihen me maska. Kjo pasi në ...