Naser Krasniqi: Do ta ndjek në mënyrë ligjore vendimin e Albin Kurtit për shkarkimin tim, nuk kam punuar jashtëligjshëm

Naser Krasniqi: Do ta ndjek në mënyrë ligjore vendimin e Albin Kurtit për shkarkimin tim, unë nuk kam punuar jashtëligjshëm

Kryeministri i Kosovës, Albin Kurti, ka shkarkuar zëvendëskryeshefin e Agjencisë së Ushqimit dhe Veterinarisë Naser Krasniqin, pasi sipas kryeministrit, kjo pozitë nuk kishte bazë ligjore. Por kështu nuk mendon Krasniqi. Ai thotë se do të ankohet ndaj këtij vendimi. “Sigurisht që po, në mënyrë ligjore do ta ndjek, sepse unë nuk kam punuar jashtëligjshëm. Kam shërbyer në qeverinë e Kosovës në mënyrë ligjore”, tha Krasniqi. Ai thekson se nuk e di motivin e shkarkimit dhe se për këtë nuk ishte njoftuar paraprakisht.

 

Kontrolloni gjithashtu

Ministrat aktualë të Vetëvendosjes në Qeverinë Kurti do të mbesin pa poste e jashtë Kuvendit, meqë nuk janë deputetë

Qeveria Kurti ka rikonfirmuar edhe sot se nuk do të ketë paga të muajit shtator për mësimdhënësit grevistë

Zëdhënësi i Qeverisë, Përparim Kryeziu, ka deklaruar se  do të respektohet parimi “Pagë për punë”, …