Limak Kosovo
Fillimi / Lajmet / Ndjeshmëria ndaj familjes e ministres, Rozeta Hajdari dhe “detyra” ndaj pushtetit
Ndjeshmëria ndaj familjes e ministres, Rozeta Hajdari dhe “detyra” ndaj pushtetit

Ndjeshmëria ndaj familjes e ministres, Rozeta Hajdari dhe “detyra” ndaj pushtetit

Ministrja e Ekonomisë, Rozeta Hajdari, është shprehur pak e mërzitur sepse sot i ka vdekur babai por nuk mundur të mos marrë pjesë në mbledhjen e mbajtur me Kryeministrin në detyrë, Albin Kurti. Gjatë konferencës së përbashkët, Rozeta Hajdari ka njoftuar se është vendosur për shkarkimin e zv.kryeshefit ekzekutiv të Kompanisë së Ujësjellësit Rajonal “Prishtina”, zyrtarit kryesor financiar dhe se është kthyer në pozitën e mëparshme, kryeshefit ekzekutiv i kësaj kompanie, e që është si drejtor për konsumatorë. Vendimet për shkarkimin e zyrtarëve të kësaj ndërmarrjeje janë marrë në mbledhjen e mbajtur të marten, nga anëtarët e bordit të përkohshëm, të KRU “Prishtina”. Kurti ka thënë se vendimet janë marrë në përputhje me ligjet për ndërmarrjet publike dhe me qëllim të ruajtjes së parasë publike.

Kontrolloni gjithashtu

Hani i Elezit përfitues i projektit "Për mbrojtje të mjedisit përmes përmirësimit të sistemit të kanalizimit te ujërave te zeza”

Hani i Elezit përfitues i projektit “Për mbrojtje të mjedisit përmes përmirësimit të sistemit të kanalizimit te ujërave te zeza”

Nën organizimin e projektit të ekipeve të Gazi Babës dhe Hanit te Elezit është mbajtur ...