Në 40-vjetorin e vrasjes nga ish-ushtria jugosllave, përkujtohet dëshmori, Nazmi Avdullah Muja nga fshati Gradicë

Në 40-vjetorin e vrasjes nga ish-ushtria jugosllave, përkujtohet dëshmori, Nazmi Avdullah Muja nga fshati Gradicë

Me 25 maj 2022,  në 40-vjetorin e vrasjes së dëshmorit, Nazmi Muja, në ish armatën jugosllave,  në fshatin  Gradicë të komunës së Drenasit,   duke filluar nga ora 12:00,  te varrezat e fshatit do të bëhen homazhet, në nderim  dhe përkujtim të dëshmorit. Në vazhdim të aktiviteteve, në orën 14:00 nën përkujdesje zyrtare,  në ambientet e Shtëpisë së Kulturës të Komunës së Drenasit,  do të shfaqet filmi  dokumentar i TV-Diellit për dëshmorin, Nazmi Avdullah Muja.

Kontrolloni gjithashtu

Në Kazermën “Adem Jashari”

Në Kazermën “Adem Jashari” në Prishtinë, sot u mbajt ceremonia e diplomimit të kadetëve të Gjeneratës 2022 të Akademisë së Mbrojtjes

Forcës së Sigurisë së Kosovës i shtohen edhe 17 oficerë të rinj të karrierës. Në …