Në Deçan u mbajt mbledhja e III- të e KPF- së

Në Deçan u mbajt mbledhja e III- të e Komitetit për Politikë dhe Financa. Mbledhja u kryesua nga kryesuesi i Kuvendit, z. Hajdar Sutaj. Të pranishëm ishin anëtarët e këtij komiteti, drejtoresha për Buxhet dhe Financa, znj. Dafina Cacaj si dhe  zyrtarë të tjerë. Në mbledhje u diskutua për këto pika:

  1. Shqyrtimi dhe miratimi i procesverbalit nga mbledhja e kaluar;

  2. Shqyrtimi i raportit analitik financiar për vitin 2022;

  3. Shqyrtimi i raportit të punës së Komitetit të Komuniteteve për vitin 2022;

  4. Shqyrtimi i Model Rregullores për taksat komunale;

  5. Shqyrtimi i Draf – Rregullores për ndarjen e bursave për studentë;

  6. Shqyrtimi i Planit për menaxhimin e mbeturinave 2023 – 2027;

  7. Shqyrtimi i kërkesave;

  8. Të ndryshme.

Për këto pika u votua që të kalojnë në mbledhjen e rregullt të Kuvendit të Komunës që do të mbahet me datë 30.03.2023.

Kontrolloni gjithashtu

Njoftim për hapjen e çerdhes së re në Malishevë

Komuna e Malishevës e ka finalizuar edhe një projekt, që është çerdhja e re, e …