Limak Kosovo
Fillimi / Institucionet / Në Deçan u mbajt tryeza me temën “Përfshirja e Prindërve në mësim nxënien e fëmijëve në shtëpi”

Në Deçan u mbajt tryeza me temën “Përfshirja e Prindërve në mësim nxënien e fëmijëve në shtëpi”

Këshilli i Prindërve të Kosovës në Deçan, organizoj tryezë me temën “Përfshirja e Prindërve në mësimnxënien e fëmijëve në shtëpi”, Projekt ky që mbështetet nga organizata KEEN(Rrjeti për arsim dhe punësim). Në këtë takim të pranishëm ishin Kryetari i Këshillit të Prindërve të Kosovës Ymret Reshiti, nga KEEN Ferdane Asllani, Burim Bruqaj Kryetar i Këshillit të Prindërve të Deçanit, Drejtori i Arsimit Bekim Vishaj, si dhe kryetarët e Këshillave të Prindërve nga shkollat e komunës së Deçanit. Gjatë këtij takimi u diskutuan një sërë temash me rendësi në kuadër të arsimit.

Kontrolloni gjithashtu

Kryetari Ramosaj, priti në takim Ministrin e Arsimit Shkencës dhe Teknologjisë Ramë Likaj

Në kuadër të vizitave në të gjitha qytetet e Kosovës, Ministri i Arsimit Shkencës dhe ...