Limak Kosovo
Fillimi / Institucionet / Në Ditën Ndërkombëtare të Shërbyesve Civilë Deçani nderon Jetmir Avdiu, nga Drejtori për Gjeodezi dhe Kadastër

Në Ditën Ndërkombëtare të Shërbyesve Civilë Deçani nderon Jetmir Avdiu, nga Drejtori për Gjeodezi dhe Kadastër

Në Ditën Ndërkombëtare të Shërbyesve Civilë, me mirënjohje si punëtor i dalluar për vitin 2019/2020 në Komuna e Deçanit, është nderuar Jetmir Avdiu, nga Drejtori për Gjeodezi dhe Kadastër. Dita e Shërbyesve Civilë, në botë ka filluar të shënohet me vendim nga Asambleja e Përgjithshme e Kombeve të Bashkuara më 20 dhjetor 2002, kur kjo ditë është caktuar si datë tradicionale për shënimin e Ditës së Kombeve të Bashkuara për Shërbyesit. Këtë vit ndër 63 mirënjohje në nivel vendi për kontributin dhe angazhimin e nëpunëseve të dalluar kjo mirënjohje në komunën e Deçanit i takoi dikasterit për Gjeodezi dhe Kadastër. Ky vlerësim bëhet nga MPB-ja.

Kontrolloni gjithashtu

Mesazh falënderimi i kryetarit Haliti për diasporën

Mesazh falënderimi i kryetarit Haliti për diasporën “Të nderuar mërgimtarë! Në këtë periudhë jo të ...