KEK
Fillimi / Lajmet / Në Gjonaj të Hasit, zbulohet busti i dëshmorit të Ushtrisë Çlirimtare të Kosovës, Reshat Çoçaj
Në Gjonaj të Hasit, zbulohet busti i dëshmorit të Ushtrisë Çlirimtare të Kosovës, Reshat Çoçaj

Në Gjonaj të Hasit, zbulohet busti i dëshmorit të Ushtrisë Çlirimtare të Kosovës, Reshat Çoçaj

Sot në Gjonaj të Hasit, zbulohet busti i dëshmorit Reshat Çoçaj. Zbulimi i bustit bëhet me rastin e festave të nëntorit. Aktiviteti mbahet në Qendrën Kulturore “Reshat Çoçaj” në Gjonaj dhe fillon në orën 11:00. “Me këtë rast do të mbahet edhe një fjalim rasti, ku do të flitet për jetën dhe veprën e dëshmorit, ndërsa bashkëluftëtarët do t’i evokojnë kujtimet për jetën e dëshmorit”, njofton OVL e UÇK-së në Has.

Kontrolloni gjithashtu

Sot në Sarajevë, ka filluar punimet: Konferenca Shkencore Ndërkombëtare dy-ditore "Gjenocidi kundër Boshnjakëve, Srebrenica 1995-2020...

Sot në Sarajevë, ka filluar punimet: Konferenca Shkencore Ndërkombëtare dy-ditore “Gjenocidi kundër Boshnjakëve, Srebrenica 1995-2020…

Sot në Sarajevë, i ka filluar punimet: Konferenca Shkencore Ndërkombëtare dy-ditore, “Gjenocidi kundër Boshnjakëve, Srebrenica ...