MIT KS
Fillimi / Lajmet / Në KQZ nuk është dërguar asnjë aplikacion i kandidatëve të propozuar për kryetar të Besianës
KQZ zëvendëson tre deputetët e LDK-së dhe një nga Nisma me ata që morën poste në Qeveri

Në KQZ nuk është dërguar asnjë aplikacion i kandidatëve të propozuar për kryetar të Besianës

Ndonëse deri të hënën subjektet politike në Besianë kanë të drejtë për të dërguar aplikacionet për kandidatët e propozuar për zgjedhjet e jashtëzakonshme në Besianë, Yll Buleshkaj nga Sekretariati ka thënë se në sekretariat nuk ka arritur asnjë aplikacion për kandidatë. KQZ këtë të premte ka miratuar mjetet nga fondi për mbështetjen e subjekteve politike për muajin shkurt. Kryetarja e KQZ Valdete Daka ka thënë se deri në miratimin e buxhetit të shtetit KQZ do të ndajë çdo muaj fondet për subjektet politike. KQZ gjithashtu ka marr vendim që të dërgojë dy anëtarë të stafit të saj për zgjedhjet në Korenë e Jugut që do të mbahen në muajin prill. Valmir Elezi zëdhënësi i KQZ dhe Ibrahim Selmanaj do të shkojnë si vëzhgues në këto zgjedhje.

Kontrolloni gjithashtu

Sot shënohet Dita Botërore e Popullsisë e përcaktuar nga Organizata e Kombeve të Bashkuara

Sot shënohet Dita Botërore e Popullsisë e përcaktuar nga Organizata e Kombeve të Bashkuara

OKB-ja vendosi 11 korrikun si Ditën e Popullsisë së Botës, për t’u kujtuar njerëzve se ...