Fillimi / Njoftime / Në Namur të Belgjikës u mbajt Konferencë shkencore ndërkombëtare me titull: “Adem Jashari Simbol i rezistencës frymëzues i lirisë”, 
Në Namur të Belgjikës u mbajt Konferencë shkencore ndërkombëtare me titull: "Adem Jashari Simbol i rezistencës frymëzues i lirisë", 

Në Namur të Belgjikës u mbajt Konferencë shkencore ndërkombëtare me titull: “Adem Jashari Simbol i rezistencës frymëzues i lirisë”, 

Me rastin e Festave të Nëntorit të Madh,  më 28 Nëntor 2021, në Teatrin mbretëror në Namur të Belgjikës, nën  organizimin e Shoqatës shqiptare “Nënë Tereza” të këtij qyteti, me z.Adnan Rexhepi – Kryetar dhe, z.Arian Bajraktari – veprimtar i palodhshëm i çështjes kombëtare nga Malësia e Madhe,  në nderim të Ditës së Flamurit dhe Pavarësisë së Shqipërisë dhe në nderim të Ditëlindjes së Komandantit legjendar Adem Jashari, u organizua një Konferencë shkencore ndërkombëtare me titull: “Adem Jashari Simbol i rezistencës frymëzues i lirisë”, dhe një manifestim kulturoro – artistik me këngë e valle të bukura shqipe.  Amfiteatri i këtij Teatri të bukur ishte i vogël për t’i zënë të gjithë të interesuarit që kishin ardhur nga shumë qendra evropiane e botërore, madje edhe nga Amerika e largët.

Kontrolloni gjithashtu

Kryetari i Malishevës, Ekrem Kastrati, ka mbajtur mbledhjen e parë me Bordin e Drejtorëve të komunës

Kryetari i Malishevës, Ekrem Kastrati, ka mbajtur mbledhjen e parë me Bordin e Drejtorëve të komunës

Kryetari i Komunës së Malishevës, Ekrem Kastrati, sot ka mbajtur mbledhjen e parë me Bordin ...