KEK
Fillimi / Lajmet / Në Nju Jork sot protestohet për të kërkuar drejtësi për krimet e bëra nga regjimi serb në Kosovë, Bosnje dhe Kroaci
PDK insiston që të themelohet Tribunali për krimet e serbëve në Kosovë po vendi është i pafuqishëm që ta themelojë atë

Në Nju Jork sot protestohet për të kërkuar drejtësi për krimet e bëra nga regjimi serb në Kosovë, Bosnje dhe Kroaci

Organizata e grave shqiptaro-amerikane do të protestojë sot në Nju Jork, duke kërkuar drejtësi për krimet e bëra në Kosovë, Bosnje dhe Kroaci. Komuniteti shqiptaro-amerikan, boshnjak-amerikan dhe kroat-amerikan do të kërkojnë drejtësi për 70 mijë viktimat e dhunës seksuale, duke i bërë thirrje Serbisë për të identifikuar kryerësit e krimeve të tmerrshme. Ndryshe, masakrat e gjenocidi i kryer nga regjimi serb në Kosovë, Bosnjë e Kroaci, njihet si nga më e madhja pas Luftës së Dytë Botërore. Pavarësisht kësaj, shumica e kryerësve e madje edhe urdhërdhënësve, nuk janë ndëshkuar për këtë krim. Protesta mbahet para konsullatës së Serbisë në Nju Jork duke filluar nga orën 11.00.

Kontrolloni gjithashtu

Ministria e Ekonomisë dhe Ambientit nënshkruan marrëveshje me Fondacionin e Milleniumit të Kosovës për kualitet të ajrit

MEA nënshkruan marrëveshje me Fondacionin e Milleniumit të Kosovës për kualitet të ajrit

Në Ministrinë e Ekonomisë dhe Ambientit sot u nënshkrua një Marrëveshje Mirëkuptimi mes ministrisë dhe ...