MIT
mbpzhr 2018
Airport Adem Jashari
kek
Fillimi / Lajmet / Në vit burg serbit për një shqiptar të vrarë, shtatë vjet burg shqiptarit që i ka dhënë dy shuplakë një spiuneje shqipfolëse
Po ashtu sikur gjykata e Hagës, e cila e ka dorën tepër të lirë për të gjykuar vrasësit e shqiptarëve, krejt njëjtë sipas të njëjtave standarde dënon

Në vit burg serbit për një shqiptar të vrarë, shtatë vjet burg shqiptarit që i ka dhënë dy shuplakë një spiuneje shqipfolëse

Po ashtu sikur gjykata e Hagës, e cila e ka dorën tepër të lirë për të gjykuar vrasësit e shqiptarëve, krejt njëjtë sipas të njëjtave standarde dënon edhe gjykata e Serbisë. Për 14 civilë shqiptarë të vrarë gjatë luftës, ka dënuar 10 vjet burg kriminelin, Sholaja, njëjtë sikur Gjykata e Hagës, që do të thotë një vit burg për një shqiptar të vrarë, ndërsa për dy shuplakë që i ka dhënë një spiuneje shqiptare të policisë së Serbisë, gjatë luftës, është dënuar 7 vjet burg, ish Komandanti i UÇK-së, Sylejman Selimi. Kjo është drejtësia “humane” evropiane, kur janë në pyetje shqiptarët dhe boshnjakët myslimanë.

Kontrolloni gjithashtu

David Phillips: Prioritetet dhe pozicionimi i Shqipërisë duhet të përqendrohet në forcimin e lidhjeve me ato vende ku jetojnë shqiptarët

Phillips: Prioriteti i Shqipërisë duhet të përqendrohet në forcimin e lidhjeve me ato vende ku jetojnë shqiptarët

Krijimi i të ashtuquajturit  “Shengenit ballkanik” mori një goditje kur Mali i Zi bëri të ...