Në Viti u shënua Dita Botërore e Mjekut Familjar

Komuna e Vitisë, konkretisht Drejtoria për Shëndetësi dhe Mirëqenie Sociale në bashkëpunim me QKMF-në e Vitisë, sot kanë shënuar Ditën Botërore te Mjekut Familjar. Me këtë rast një ekip i QKMF-së në Vitisë, ka zhvilluar një aktivitet në sheshin e qytetit në Viti, ku qytetarët kanë mundur nga afër të marrin këshilla mjekësore. Gjithashtu ky ekip ka shpërndarë edhe fletushka rreth kujdesit të shëndetit, ofrimit të shërbimeve shëndetësor nga mjeku familjar dhe të tjerë. Këtë aktivit e ka vizituar nga afër edhe kryetari i komunës së Vitisë, Sokol Haliti i shoqëruar nga drejtoresha e DSHMS-së, Merrushe Ahmeti.

Mund të jetë një imazh i 5 persona dhe njerëz në këmbë

Kontrolloni gjithashtu

Fillojnë Korrje-shirjet në komunën e Rahovecit, formohet Komisioni Komunal   

Me vendim të kryetarit të komunës së Rahovecit Smajl Latifi, është formuar komisioni për të …