MIT
Airport Adem Jashari
kek
Fillimi / Lajmet / Në zgjedhjet e parakohshme për Kuvendin e Kosovës kanë votuar rreth 44 për qind e qytetarëve me të drejtë vote
Në zgjedhjet e parakohshme për Kuvendin e Kosovës kanë votuar rreth 44 për qind e qytetarëve me të drejtë vote

Në zgjedhjet e parakohshme për Kuvendin e Kosovës kanë votuar rreth 44 për qind e qytetarëve me të drejtë vote

Në zgjedhjet e parakohshme për Kuvendin e Kosovës kanë votuar rreth 44 për qind e qytetarëve me të drejtë vote. Sipas KQZ-së, në zgjedhjet e 6 tetorit të drejtën për votë e shfrytëzuan më shumë se 810 mijë qytetarë. Kryetarja e KQZ-së Valdete Daka ka sqaruar se lidhur me parregullësitë apo lidhur me shit-blerjen e votave duhet të pyetet policia dhe prokuroria, derisa ka shtuar se janë në dijeni për qarkullimin e këtyre videove dhe informatave. Duke folur për votat e diasporës ajo ka thënë se ende nuk kanë informacione të sakta.

Kontrolloni gjithashtu

Qendra Burimore për Persona të Zhdukur organizon tryezën me temën "Çështja e personave të zhdukur në udhëkryq”

Qendra Burimore për Persona të Zhdukur organizon tryezën me temën “Çështja e personave të zhdukur në udhëkryq”

Qendra Burimore për Persona të Zhdukur me mbështetjen e Ambasadës Britanike në Kosovë dhe Ambasadës ...