KEK
Fillimi / Lajmet / Nesër mbahet Akademi përkujtimore me rastin e 30-vjetorit të rënies së heronjve Afrim Zhitia dhe Fahri Fazliu
Më 2 nëntor 2019 mbahet Akademi përkujtimore me rastin e 30-vjetorit të rënies së heronjve të kombit Afrim Zhitia dhe Fahri Fazliu

Nesër mbahet Akademi përkujtimore me rastin e 30-vjetorit të rënies së heronjve Afrim Zhitia dhe Fahri Fazliu

Me moton 30 vjet dhimbje dhe krenari me rastin e 30-vjetorit të rënies së heronjve të kombit Afrim Zhitia dhe Fahri Fazliu më 2 nëntor 2019 mbahet Akademi përkujtimore dhe disa aktivitete përkujtuese nën organizimin e Shoqërisë Lëvizja, Shoqatës së Familjeve të Dëshmorëve dhe Shoqatës së Burgosurve Politikë. Më fillim në orën 10:00 mbahen homazhe tek varri i heroit të kombit Afrim Zhitia në fshatin Llugë të Besianës. Në orën 12:00 mbahen homazhe tek varri i heroit të kombit Fahri Fazliu në fshatin Llaushë të Besianës. Në orën 14:00 mbahen homazhe tek vendi i rënies së tyre në Breg të Diellit në Prishtinë. Kurse Akademia përkujtimore mbahet në orën 17:00 në Sallën e Kuqe të Pallatit të Rinisë në Prishtinë.

Kontrolloni gjithashtu

Thaçi: 21 vjet me parë pas një lufte të pastër çlirimtare nënshkruam demilitarizimin e UÇK-së dhe themelimin e TMK-së

Thaçi: 21 vjet me parë pas një lufte të pastër çlirimtare nënshkruam demilitarizimin e UÇK-së dhe formimin e TMK-së

Janë bërë 21 që kur u themeluan Trupat Mbrojtëse të Kosovës, pra, kalimi në TMK ...