Limak Kosovo
Fillimi / Lajmet / Nesër në Ferizaj nderohet dëshmori i kombit Abdiselam Ahmeti në në 20 vjetorin e rënies heroike të tij
Ish-ushtari i UÇK-së nga Zona Operative e Pashtrikut, Xhylbehar Arifaj është i ftuari i radhës nga Gjykata Speciale

Nesër në Ferizaj nderohet dëshmori i kombit Abdiselam Ahmeti në në 20 vjetorin e rënies heroike të tij

Organizata e Veteranëve të Luftës së UÇK-së – dega Ferizaj njofton familjet e dëshmorëve, invalidët dhe veteranët e luftës së UÇK-së së në 20 vjetorin e rënies heroike të dëshmorit të kombit, Abdiselam Ahmeti, me datën 01 mars 2019 në orën 10:00, bëhen homazhe në narrezat e dëshmorëve të kombit në Ferizaj. Ardhja juaj nderon gjakun, veprën dhe sakrificën e dëshmorëve për liri.

Kontrolloni gjithashtu

Kryetari i Kosovës, Hashim Thaçi, ka përkujtuar heroin, Mensur Zyberaj në përvjetorin e rënies së tij

Kryetari i Kosovës, Hashim Thaçi, ka përkujtuar heroin, Mensur Zyberaj në përvjetorin e rënies së tij

Kryetari, Hashim Thaçi, ka përkujtuar heroin, Mensur Zyberaj e dëshmorë të tjerë në përvjetorin e ...