leoni

Nesër në Kaçanik shënohet 22 vjetori i Betejës së Kotlines dhe përkujtohen dëshmorët e kombit, Milaim Loku dhe Emërlla Kuqi

Nesër në Kaçanik shënohet 22 vjetori i Betejës së Kotlines dhe përkujtohen dëshmorët e kombit, Milaim Loku dhe Emërlla Kuqi

Të nderuara familje të dëshmorëve të kombit, familje të martirëve të kombit, invalidë, veteranë dhe qytetarë më 9 marsë 2021 shënojmë 22 vjetorin e Betejës së Kotlinës. Të kujtojmë dhe të vëmë lule pran lapidarëve të dëshmorëve: Milaim Loku dhe Emërlla Kuqi! Përshkak të situatës së rëndë shëndetësore me COVID-19 që është duke u ballafaquar krejt shteti ynë dhe krejt bota nuk do të organizojmë tubim përkujtimorë por ne si OVL-UÇK dega në Kaçanik do të vendosim lule të freskëta pranë lapidarit në Kotlinën e Qëndresës Kombëtare në orën 11.00 dhe ju ftoj të gjithëve të vini duke i respektuar masat (mbajtja e maskës dhe distancës) të nderojmë pranë lapidarit të heronjve tanë në Kotlinë të Kaçanikut! Duke nderuar heroizmin e heronjvëve të kombit dhe dëshmorëve të kombit, luftën çlirimtare dhe sakrificën e kombit tonë, nderojme vetveten, nderojmë të ardhmen tonë! – thuhet në njoftim.

Kontrolloni gjithashtu

Albesian Salih Mataj (3.8.1982 - 28.2.1999)

OVL-UÇK-DEÇAN: Me 28 shkurt 2024, mbahen homazhe për Dëshmorin e Kombit Albesian Mataj

Organizata e Veteranëve të Luftës të UÇK-së Dega Deçan, njofton opinionin publik: Të nderuara Familje …