Më 1 tetor 2016 përurohet libri: “Adem Demaçi- Ura mbi të cilën kalon liria e Kosovës”

Sot prezantohet dhe përurohet libri: “Adem Demaçi- Ura mbi të cilën kalon liria e Kosovës”

Instituti Albanologjik i Kosovës, sot më 1 tetor 2016, në orën 12.00,  prezanton dhe përuron librin, “Adem Demaçi- Ura mbi të cilën kalon liria e Kosovës”.  Librin, i cili është botuar në Zyrih të Zvicrës  e kanë nxjerrë në dritë shoqata, “Adem Demaçi Nderi i Kombit” dhe Shoqata e të Burgosurve Politikë të Kosovës.

Kontrolloni gjithashtu

Josep Borrell, në seancën e KS të OKB-së ka folur edhe për propozimin franko-gjerman dhe për dialogun Kosovë-Serbi

Josep Borrell, ka kërkuar që Kosova e Serbia të angazhohen në dialogun e ndërmjetësuar nga BE-ja në mirëbesim dhe kompromis

Përfaqësuesi i Lartë evropian, Josep Borrell, ka kërkuar që Kosova dhe Serbia të angazhohen në …