leoni

Amerika kërkon nga Rusia, Assadi dhe Irani të tregohen "të mëshirshëm" në Halep

Nga bombardimet e forcave ajrore ruse mbi qytetin Halep të Sirisë, u vranë 26 civilë dhe 6 fëmijë

Sipas Observatorit për të Drejtat e Njeriut të Sirisë, me seli në Londër, bëhet e ditur se  nga bombardimet e forcave ajrore ruse  mbi qytetin Halep  të Sirisë, kanë mbetur të vdekur 26 sirianë, duke përfshirë edhe gjashtë fëmijë. Nëntë civilë të tjerë janë plagosur. Opozita siriane dhe qytetarët e Halepit fajëson forcat ajrore të Rusisë, të cilat për më shumë se dy javë, pa ndërprerë  po e bombardojnë Halepin, qytetin e dytë për nga numri i popullatës në Siri.

Kontrolloni gjithashtu

Rrezarta Krasniqi: Kompromiset në dëm të Kosovës kjo qeveri i ka bërë standard të politikës së jashtme

Deputetja e LDK-së, Rrezarta Krasniqi, nuk beson që do të hiqen sanksionet e vendosura nga BE-ja

Deputetja e LDK-Së, Rrezarta Krasniqi nuk besojnë që do të hiqen sanksionet e vendosura nga …