leoni

B. Obama: Historia do ta mbajë në mend sulmin në Kongres si një “një moment të çnderimit e turpit të madh për kombin”

Barack Obama ka shprehur shqetësimin e thellë për situatën në zonat e pushtuara, në Halep

Kryetari amerikan, Barack Obama, ka shprehur shqetësimin e thellë për situatën në zonat e pushtuara, në Halep, për shkak të sulmeve që forcat qeveritare siriane janë duke i kryer atje. Mjekët në qytet e kanë të vështirë ta përballojnë numrin e madh të të lënduarve të në sulmin më të gjatë dhe më intensiv.  Ndër vite rezervat e medikamenteve dhe të gjakut janë dukë u zvogëluar, tri javë pasi rrethimi i ushtrisë filloi të ketë ndikim. Një sulm ajror në një ujësjellës ka lënë shumë zona pa ujë. “Aeroplanët nuk po e lirojnë qiellin” ka thënë kryetari i këshillit të qytetit, për agjencinë e lajmeve të Reuters.

Kontrolloni gjithashtu

Bajraktari: Për një periudhë tejet të gjatë kohore krimet e luftës kanë qenë kompetence e autoriteteve ndërkombëtare

Avokati Ardian Bajraktari ka vlerësuar se trajtimi i krimeve të luftës në përgjithësi dhe atyre …