mbpzhr 2018
akp deri me 27 shkurt
valamobile
Fillimi / Lajmet / Nga sot bizneset kosovare janë të liruara nga të gjitha interesat që i kanë paguar deri më tani
Nga sot bizneset kosovare janë të liruara nga të gjitha interesat që i kanë paguar deri më tani

Nga sot bizneset kosovare janë të liruara nga të gjitha interesat që i kanë paguar deri më tani

Nga sot bizneset janë të liruara nga të gjitha interesat që i kanë paguar deri më sot. Ky vendim u morr në mbledhjen e qeverisë me miratimin e Projektligjit për Tatimin mbi Vlerën e shtuar. Lajmin e bëri të ditur, Ministri i Financave, Bedri Hamza. “Bizneset do të kenë likuidet më të madh. Do të jetë i liruar nga të gjitha interesat që i kanë paguar deri më sot”, tha Hamza. E këtij lajmi iu gëzua edhe Ramush Haradinaj, të cilin e cilësoi si lajm shuam të mirë. “Ky është lajmi më i mirë i mundshëm për vendin, për sipërmarrësit, për prodhuesit, për të gjithë të tjerët”. Në mbledhjen e qeverisë është aprovuar edhe propozim-vendimi i Ministrisë së Financave për kursime, ndarje dhe transfere buxhetore.

Kontrolloni gjithashtu

MPB organizon konferencën “Fuqizimi i Institucioneve të Kosovës në Menaxhimin Efektiv të Migrimit”

MPB organizon konferencën “Fuqizimi i Institucioneve të Kosovës në Menaxhimin Efektiv të Migrimit”

Ministria e Punëve të Brendshme do të organizojë konferencën zyrtare të përmbylljes së Projektit të ...