Brickos

NISMA

Nisma merr pjesë në protestën e AAK-së më 14 maj

Duke folur për protestën e paralajmëruar, e cila është caktuar të  mbahet më  14 maj nga AAK-ja, Bilall Sherifi  ka thënë se Nisma për Kosovën do të marrë pjesë në protestë. Pozicioni i Nismës ka qenë që të merren  vesh AAK-ja dhe Vetëvendosja dhe ne të bashkohemi, në rolin tonë unifikues të opozitës”, ka saktësuar Sherifi, duke bërë të ditur se  ka marrë pjesë në një takim me partitë politike të Kosovës, në të cilën është thënë nga opozita se vetëm zgjedhjet janë zgjidhje për dalje nga kriza. Kemi qenë në takim unë dhe zotëri Jakup Krasniqi nga Nisma. Aty kanë qenë edhe përfaqësuesit ndërkombëtarë. Partitë e pozitës nuk e kanë përjashtuar mundësinë e  zgjedhjeve të parakohshme. Bilall Sherifi ka thënë se Vetëvendosje ngulmon se duhet të ketë një trupë të përbashkët dhe ekzekutive, kurse AAK-ja dëshiron të ketë edhe mendime të partisë së saj, të ketë pavarësi brenda opozitës së bashkuar.

Kontrolloni gjithashtu

Brenda mureve të Kishës Katolike në Francë është abuzuar seksualisht me 216 mijë të mitur që nga viti 1950

Qeveria e Spanjës miratoi një plan për të kompensuar viktimat e abuzimit seksual të Kishës Katolike

Qeveria spanjolle miratoi një plan për të kompensuar viktimat e abuzimit seksual në Kishën Katolike. …