Qeveria e Kosovës

Vitin e kaluar Qeveria kishte shpenzuar 184.8 milionë euro për mallra dhe shërbime

Sipas raportit të Ministrisë së Financave, del se në vitin 2015, Qeveria ka shpenzuar 10 milionë e 749 mijë euro për udhëtime, ndërsa për derivate kanë shpenzuar 19.6 milionë euro. Pajisje për mobilje dhe pajisje janë shpenzuar 5.7 milionë euro. Kurse, për objektet që i ka me qira ka shpenzuar 7.6 milionë euro. “Mallrat dhe shërbimet e paguara gjatë vitit 2015 janë në shumën prej 184,828,000 euro. Kjo ka përfshirë 181,292,000 euro nga fondi i përgjithshëm dhe 3,535,000 euro nga grantet e përcaktuara të donatorëve. Në këtë shpalosje nuk janë të përfshira shpenzimet nga pagesat direkte të Bankës Botërore, shpenzimet e udhëtimit 10,749.000 milionë euro. Derivate dhe lëndë djegëse 19,628. milionë euro”, thuhet në raportin e shpenzimeve të Qeverisë për vitin 2015, përcjell KP. Sipas raportit, në vitin 2015 shpenzimet kapitale gjatë vitit 2015 ishin në shumë prej 407,926,000 euro, duke përfshirë 403,851,000 euro nga fondi i përgjithshëm dhe 4,075,000 euro nga grantet e përcaktuara të donatorëve. Tek investimet duket që Qeveria as vitin e kaluar nuk ka kursyer, ajo ka shpenzuar 11,516.000 automjete transporti, ndërsa, për ndërtimin e rrugëve ka shpenzuar 237,605.000 euro.

Kontrolloni gjithashtu

Blerta Deliu-Kodra

Blerta Deliu, kritikon ministren e Drejtësisë, Albulena Haxhiu, për pjesëmarrje në fushatën zgjedhore në Maqedoninë e Veriut

Deputetja e PDK-së, Blerta Deliu, ka kritikuar ministren e  Drejtësisë, Albulena Haxhiu, për pjesëmarrjen e …