Limak Kosovo
Fillimi / Lajmet / Nisma bënë të ditur se pas numërimit të votave të diasporës ajo përfundimisht do të jetë pjesë të Kuvendit
Nisma: Ndërhyrjet e Nazlie Balajt e Adnan Rrustemit në tavolinat e rinumërimit për të dirigjuar procesin

Nisma bënë të ditur se pas numërimit të votave të diasporës ajo përfundimisht do të jetë pjesë të Kuvendit

Nisma Socialdemokrate përmes një njoftimi për media ka theksuar se edhe pas numërimit të 2039 votave të fundit të diasporës të ardhura me vonesë (17 tetor 2109) Nisma Socialdemokrate dhe partnerët e saj AKR dhe PD kanë marrë mbi 42 mijë vota apo 5.02% të votave të cilat e bëjnë këtë koalicion përfundimisht pjesë të Kuvendit të Republikës së Kosovës. “Me këtë rast falënderojmë antarët simpatizantët dhe votuesit e koalicionit tonë për mbështetje në këtë garë zgjedhore”, është thënë në njoftimin e Nismës.

Kontrolloni gjithashtu

Analizë mbi aktivitetet hulumtuese dhe minerare në KPMM, si pasojë e situatës së krijuar nga pandemia Covit-19

Analizë mbi aktivitetet hulumtuese dhe minerare në KPMM, si pasojë e situatës së krijuar nga pandemia Covit-19

Komisioni i Pavarur për Miniera dhe Minerale ka bërë një analizë mbi aktivitetet hulumtuese dhe ...