Fillimi / Lajmet / Një femër 23 vjeçare, në Drenas, ka ndërruar jetë tri ditë pasi ka marrë dozën e parë të vaksinës kundër coronavirusit
Një femër 23 vjeçare, në Drenas, ka ndërruar jetë tri ditë pasi ka marrë dozën e parë të vaksinës kundër coronavirusit

Një femër 23 vjeçare, në Drenas, ka ndërruar jetë tri ditë pasi ka marrë dozën e parë të vaksinës kundër coronavirusit

Një  femër 23 vjeçare, në Drenas, ka ndërruar jetë tri ditë pasi ka marrë dozën e parë të vaksinës kundër coronavirusit Familjari i viktimës, Haxhi Xhemajli, në rrjetet sociale ka shpërndarë lajmin për vdekjen e saj,  duke sqaruar se ajo ka humbur jetën 48 orë pasi është vaksinuar. “U detyrua  të vaksionohej për të qëndruar në vein e punës. Ajo vaksinë pas 48 ore të shkaktoi vdekjen. MOS NA #DETYRONI MOS NA #KUSHTËZONI Prehu në paqe mbesa jonë”, shkroi ai.  Mediet  kanë kontaktuar me Qendrën e Mjekësisë Familjare në Drenas,  për të sqaruar informatat rreth shkakut se pse vajza nga Drenasi ka vdekur tri ditë pasi është vaksinuar dhe se a ka pasur paraprakisht ndonjë informatë shëndetësore për pacienten. Nga kjo Qendër kanë deklaruar se vajza është vaksinuar më datën 13 shtator, në procedurë të rregullt.

Kontrolloni gjithashtu

Një delegacioni i Ministrisë së Mbrojtjes së FSK-së mori pjesë në takimin vjetor me delegacionin e Forcave të Armatosura të Gjermanisë

Një delegacioni i Ministrisë së Mbrojtjes së FSK-së mori pjesë në takimin vjetor me delegacionin e Forcave të Armatosura të Gjermanisë

Një delegacioni i Ministrisë së Mbrojtjes dhe i FSK-së mori pjesë në takimin vjetor bilateral ...