MIT
kek
mbpzhr 2018
Airport Adem Jashari
Fillimi / Institucionet / Njoftim për dezinsekitim kundër rriqrave në Bubavec

Njoftim për dezinsekitim kundër rriqrave në Bubavec

Njoftohen banorët e Bubavecit të komunës së Malishevës, se të enjten më 9 qershor 2016, do të bëhet dezinsektimi selektiv kundër rriqrave. Dezinsektimi kundër rriqrave bëhet në kuadër të zbatimit të strategjisë për luftimin dhe parandalimin e etheve hemorragjike krime kongo (EHKK). Me këtë rast luten të gjithë bletarët, që  bëjnë kujdes të shtuar për bletët.

Po ashtu në  Turjakë dhe Damanek, të njten më 9 qershor 2016, do të bëhet repelimi i kafshëve. Ky është cikli i tretë i repelimit të kafshëve, në kuadër të zbatimit të strategjisë për luftimin dhe parandalimin e etheve hemorragjike krime kongo (EHKK). Me këtë rast luten të gjithë pronarët e kafshëve, që ti mbajnë të mbyllura kafshët deri në repelimin e tyre.

Kontrolloni gjithashtu

Nisën punimet në ndërtimin e memorialit ,,Dëshmorët e Kombit ‘’ në fshatin Carrabreg i Ulët

Në afërsi të SHFMU ,,Lidhja e Prizrenit’’ kanë nisur punimet për ndërtimin e memorialit ,,Dëshmorët ...