valamobile
MIT
kek
Airport Adem Jashari
mbpzhr grante
Fillimi / Institucionet / Njoftim për repelimin e kafshëve në Ngucat, Bardh, Bellanicë dhe Temeqinë

Njoftim për repelimin e kafshëve në Ngucat, Bardh, Bellanicë dhe Temeqinë

Në kuadër të zbatimit të strategjisë për luftimin dhe parandalimin e EHKKn ë komunën e Malishevës, të shtunën më 16.03.2019, do të vazhdohet me repelimin e kafshëve në fshatrat Ngucat dhe Bardh.

Kurse të hënën më 18.03.2019, do të vazhdohet me repelimin e kafshëve në fshatrat Bellanicë dhe Temeqinë.

Luten pronarët, që ti mbajnë kafshët e mbyllura deri në përfundimin e repelimit.

Kontrolloni gjithashtu

TË DIELEN ASFALTOHET RRUGA SHTËRPCË – BREZOVICË, MBYLLET PËR QARKULLIM

Ministria e Infrastrukturës dhe Transportit njofton qytetarët e Republikës së Kosovës se të dielën (26.05.2019), ...