Fillimi / Institucionet / Njoftim publik për mbajtjen e mbledhjes së dhjetë të rregullt të Kuvendit Komunal të Rahovecit

Njoftim publik për mbajtjen e mbledhjes së dhjetë të rregullt të Kuvendit Komunal të Rahovecit

Njoftohen qytetarët e Komunës së Rahovecit se mbledhja e dhjetë e rregullt e Kuvendit Komunal të Rahovecit, do të mbahet me 29 tetor 2021 (e premte), duke filluar në ora 10:00. Mbledhja do të mbahet në sallën e mbledhjeve të Kuvendit Komunal, në objektin e ri të komunës. Për këtë mbledhje kryesuesi i Kuvendit Komunal Afrim Dina, ka propozuar këtë rend dite:

  • Shqyrtimi dhe aprovimi i procesverbalit nga mbledhja e kaluar;

  • Pyetje dhe përgjigjet në pyetjet e kuvendarëve;

  • Shqyrtimi i Raportit Financiar për periudhën janar-shtator 2021;

  • Informatë për menaxhimin e mbeturinave për vitin 2021.

Kontrolloni gjithashtu

Kryetari Ballazhi prezanton anëtarët e ekzekutivit të komunës së Hanit të Elezit

Kryetari i Komunës së Hanit të Elezit Mehmet Ballazhi prezanton anëtarët e ekzekutivit të komunës ...