Njoftim: Rruga “Adem Jashari” në Malishevë do të jetë e bllokuar të shtunën nga ora 07:00 deri në ora 19:00

Njoftohen të gjithë qytetarët, e në veçanti ngasësit e automjeteve, se ditën e Shtunë, më 21.05.2022, rruga “Adem Jashari” (nga qendra në drejtim të Prishtinës) në Malishevë, do të jetë e bllokuar nga ora 07:00 deri në ora 19:00, për shkak të punimeve që do të bëhen në këtë rrugë, përkatësisht asfaltimin e rrugës.

Luten qytetarët dhe ngasësit e automjeteve, që të përdorin rrugën “Iliria” (minitransitin) apo rrugë e tjera për qarkullim në drejtim të Prishtinës dhe anasjelltas.

Kontrolloni gjithashtu

KPF në Junik mbajti takimin e radhës

Komiteti për Politikë e Financa (KPF) i Kuvendit Komunal të Junikut i kryesuar nga Shpejtim …