MIT KS
Fillimi / Lajmet / Nuk do të investojmë më në autostrada të reja por në hapjen e vendeve të punës, tha Vjosa Osmani
NVjosa Osmani: Në mbledhjen e Kryesisë nuk pati konsensus për nisma legjislative në lidhje me çështje të ndryshme

Nuk do të investojmë më në autostrada të reja por në hapjen e vendeve të punës, tha Vjosa Osmani

Në një takim me përfaqësues të Bankës Evropiane për Rindërtim dhe Zhvillim, nënkryetarja e LDK-së, Vjosa Osmani, ka thënë se në programin e përbashkët qeverisës me Vetëvendosjen, përqendrimi nuk do të jetë në autostrada, por në rritjen e zënies me punë të të rinjve dhe grave. Zonja Osmani, u ka thënë përfaqësuesve të BERZH-it se në programin qeverisës VV-LDK investimet janë të fokusuara në kapitalin njerëzor përmes shëndetësisë, arsimit e sektorit privat. “Nuk do të investojmë më fondet e buxhetit të Kosovës në autostrada të reja por do të investojmë në potencialin e qytetarëve tonë, veçanërisht në rritjen e punësimit të të rinjve dhe grave kosovare”, është shprehur ajo, sipas njoftimit.

Kontrolloni gjithashtu

Kryetari serb, Aleksandar Vuçiq thotë se nuk do të lejojë askënd ta urdhërojë se cila do të jetë zgjidhja

Kryetari serb, Aleksandar Vuçiq thotë se nuk do të lejojë askënd ta urdhërojë se cila do të jetë zgjidhja

Kryetari i Serbisë, Aleksandar Vuçiq, deklaroi se Beogradi është i gatshëm të vazhdojë dialogun me ...