Kuvendi i Kosovës

Nuk miratohen në Kuvend dy rezolutat e propozuara nga Vetëvendosja

Gjatë punimeve në Kuvendin e Kosovës, sot me 29 vota pro, 37 kundër dhe 6 abstenime Kuvendi nuk ka arritur të miratojë Propozim-Rezolutën lidhur me Kodin telefonik shtetëror të Republikës së Kosovës, të propozuar nga Visar Ymeri. Po ashtu me 25 vota pro, 35 kundër dhe 7 abstenime Kuvendi nuk miratoi Rezolutën e paraqitur nga deputeti, Ismail Kurteshi lidhur me situatën aktuale politike në pjesën veriore të Kosovës.

 

Kontrolloni gjithashtu

Faton Klinaku: Arrestimi i luftëtarit të lirisë, Dritan Goxhaj është bërë për t’i frikësuar njerëzit që e kundërshtojnë një gjykatë politike

Faton Klinaku, ka deklaruar se Ushtria Çlirimtare e Kosovës nuk mund të quhet ndërmarrje e përbashkët kriminale

Faton Klinaku, ushtrues detyre i kryetarit të OVL-UÇK-së, ka deklaruar se Ushtria Çlirimtare e Kosovës …