mbpzhr 2018
akp deri me 5 maj
MIT
valamobile
Airport Adem Jashari
kek
Fillimi / Lajmet / O’Connelli thotë se Kosova nuk duhet ta harrojë të kaluarën, por duhet ta vendos se si do të duket e ardhmja
O’Connell: Takimi i 29 prill o të ndihmoj në shtyrjen e procesit tutje për Kosovën dhe Serbinë por nuk duhet të kuptohet ndryshe

O’Connelli thotë se Kosova nuk duhet ta harrojë të kaluarën, por duhet ta vendos se si do të duket e ardhmja

Ministri i Kulturës, Rinisë dhe Sportit, Kujtim Gashi, dhe ambasadori britanik, Ruairi O’Connell, kanë marrë pjesë në aktivitetin prezantimi i projektit të rivitalizimit dhe integrimit socio-ekonomik i komunitetit lokal në rrugën ‘Marin Barleti’ në Prizren. Me këtë rast O’Connell ka thënë se Kosova nuk duhet ta harrojë të kaluarën, por duhet ta vendosë se si do të duket e ardhmja. Ambasadori britanik ka deklaruar se ata që mohojnë masakrat si Reçaku janë duke gënjyer. “Duhet të kujtojmë të kaluarën, nuk mund të ndryshojmë çka ka ndodhur por ne mund të vendosim se si do të duket e ardhmja. Ne nuk guxojmë të harrojmë Reçakun, Krushën e Madhe, Likoshanin, Qirezin, Lybeniqin, Mejën dhe shumë masakra të rënda që kanë ndodhur në Kosovë. Ata që i mohojnë gënjejnë”, është shprehur ambasadori britanik Ruairi O’Connell.

Kontrolloni gjithashtu

BSPK më 1 maj do të organizojë protesta kundër vdekjeve në vendin e punës

BSPK më 1 maj do të organizon protestë kundër vdekjeve në vendin e punës

Bashkimi i Sindikatave të Pavarura të Kosovës më 1 maj të këtij viti, në Ditën ...