vipa
vala – old
driloni com
Fillimi / Lajmet / Oda Afarizmit të Kosovës organizon tryezën me prodhuesit e miellit në Kosovë
Oda e Afarizmit të Kosovës kërkon që të hiqet nga rendi i ditës shqyrtimi i projktligjit për miniera dhe minerale

Oda Afarizmit të Kosovës organizon tryezën me prodhuesit e miellit në Kosovë

Oda Afarizmit të Kosovës sot organizon takim të përbashkët me prodhuesit e miellit në Kosovë. Takimi është projektuar për të identifikuar dhe artikuluar pengesat e të bërit biznes për prodhuesit e miellit. Kosova është vendi i 76-të në botë që bënë pasurimin e miellit me acid folik dhe hekur, çka ndikon shumë në ruajtjen e shëndetit publik dhe parandalimin e sëmundjeve të ndryshme. Takimi do të fokusohet në sfidat me të cilat po përballet prodhuesi i miellit, sidomos në pasurimin e miellit me acid folik dhe hekur dhe  sfidave që ka ky sektor që të punoj gjatë gjithë vitit. Të ftuar do të jenë prodhuesit e miellit  në Kosovë, Vesel Krasniqi – Zv. ministër i Bujqësisë dhe Zhvillimit Rural, dhe Bashkim Zejnullahu  – kryetar i Shoqatës së mullisëve të Kosovës.

Kontrolloni gjithashtu

EULEX-i pjesë operative dhe ekzekutive e Gjykatës Speciale kundër UÇK-së

EULEX-i pjesë operative dhe ekzekutive e Gjykatës Speciale kundër UÇK-së

Edhe pas reduktimit të stafit dhe pozitës në Kosovë, misioni antishqiptar i BE-së në Kosovë, ...