MIT KS
Fillimi / Lajmet / Oda e Infermierëve organizon sot Konferencën e Parë me moton “Nderojmë të kaluarën – ndërtojmë të ardhmen”
Oda e Infermierëve organizon sot Konferencën e Parë me moton “NDEROJMË TË KALUARËN – NDËRTOJMË TË ARDHMEN”

Oda e Infermierëve organizon sot Konferencën e Parë me moton “Nderojmë të kaluarën – ndërtojmë të ardhmen”

Oda e Infermierëve, Mamive dhe Profesionistëve të tjerë shëndetësor, organizon Konferencën e Parë me moton “NDEROJMË TË KALUARËN – NDËRTOJMË TË ARDHMEN” e cila mbahet me datë 4 dhe 5 Maj 2019 në Hotel “Elegant Exclusive” Rruga Ferizaj -Shtime ,kilometri i 6. Qëllimi i Konferencës është që të forcohet roli i Infermierëve, Mamive dhe Profesionistëve tjerë shëndetësor në ofrimin e shërbimeve shëndetësore, promovimit dhe përmirësimit të shëndetit të popullatës së Republikës së Kosovës.

Kontrolloni gjithashtu

Rukiqi: Pandemia nuk ka ndikuar vetëm në shëndet por edhe në ekonomi, dëmet janë të konsiderueshme

Rukiqi: Pandemia nuk ka ndikuar vetëm në shëndet por edhe në ekonomi, dëmet janë të konsiderueshme

Nga nëntë deri në dhjetë milionë euro në ditë Kosova ka pasur humbje në sektorin ...