kek
tv dielli
Airport Adem Jashari
MIT
Fillimi / Lajmet / Opozitës i duhen vetëm edhe 3 nënshkrime të deputetëve, për ta rrëzuar qeverinë “Haradinaj”, por pa gjasa
FAZ: Prapa skenave të zhvillimeve të fundit politike në Kosovë është një konflikt ndërmjet SHBA-ve dhe BE-së

Opozitës i duhen vetëm edhe 3 nënshkrime të deputetëve, për ta rrëzuar qeverinë “Haradinaj”, por pa gjasa

Opozitës i duhen vetëm  edhe 3 nënshkrime të deputetëve të Kuvendit të Kosovës  për ta ngritur mocionin e votëbesimit dhe për ta rrëzuar qeverinë “Haradinaj”. Por mundësia për t i gjetur tre deputetë në radhën e koalicionit duket mision i pamundshëm, sepse asnjëri prej tyre nuk shkel mbi interesin e vet, për hatër të opozitës. Kjo mund të ndodh vetëm me ndonjë pazar, me ndonjë tender apo me para kesh. Andaj  deputetët e koalicionit qeverisës nuk ndihen fare të rrezikuar nga kjo nismë. Ata po ashtu, duke u mbështetur në “patriotizmin” e opozitës për të mos kërkuar votat e deputetëve serbë ndihen të sigurt në rehatinë e tyre, edhe pse deputetja e LDK-së, Vjosa Osmani ka thënë se do të përfillet vullneti i deputetëve, cilët do qofshin ata. Tekefundit me listën serbe ky koalicion por e mbanë pushtetin. Po deputetët serbë nuk do të pranojnë ta japin votën pa një kushtëzim.

Kontrolloni gjithashtu

Kryetari Thaçi nga sot do t'i fillojë diskutimet më liderët partiak lidhur më hapat e ardhshëm pas shkarkimit të Qeverisë

Kryetari Thaçi nga sot i fillon diskutimet më liderët partiak për hapat e ardhshëm pas shkarkimit të Qeverisë

Zyra e kryetarit ka konfirmuar se ftesat i janë dërguar të gjitha partive parlamentare për ...