KEK
Fillimi / Lajmet / OBSH nuk i mbështet pretendimet se virusi mund të ketë arritur fillimisht në Kinë përmes ushqimit të huaj të ngrirë
Organizata Botërore e Shëndetësisë i hedh poshtë kineze e virusi korona erdhi nga jashtë vendit

OBSH nuk i mbështet pretendimet se virusi mund të ketë arritur fillimisht në Kinë përmes ushqimit të huaj të ngrirë

OBSH nuk i mbështet pretendimet se virusi  mund të ketë arritur fillimisht në Kinë përmes ushqimit të huaj të ngrirë, tha sot eksperti i agjencisë shëndetësore të Kombeve të Bashkuara, Peter Embarek, duke hedhur poshtë teorinë kineze. “Ekziston një mundësi që virusi të jetë riimportuar në Kinë në vitin 2020 përmes produkteve të ngrira, në një kohë kur kishte shumë shpërthime të COVID-19 në të gjithë botën, përfshirë në fabrikat e ushqimit”, tha Embarek në një konferencë për shtyp në Gjenevë. Ai paralajmëroi se një rrugë e tillë e transmetimit do të ishte shumë e pazakontë, pasi shkencëtarët kinezë kanë gjetur shumë pak produkte të infektuara, pavarësisht hetimeve intensive.

Kontrolloni gjithashtu

OVL-UÇK kërkon nga Kuvendi që mos ta injoroi kërkesën e Malcolm Simmons për të dëshmuar për parregullsitë dhe shkeljet e EULEX-it

OVL-UÇK kërkon që mos të injorohet kërkesa e Malcolm Simmons për të dëshmuar për shkeljet e EULEX-it

Organizata e Veteranëve të Luftës ka kërkuar që ish-gjyqtari i EULEX-it, Malcolm Simmons të thirret ...