MIT KS
Fillimi / Lajmet / OSHC kërkon nga krerët institucional shtyrjen e çdo vendimmarrje që për momentin nuk është e rëndësishme
Qeveria e Kosovës në detyrë i ka ndarë edhe 12 milionë euro për implementimin e pakos emergjente fiskale

OSHC kërkon nga krerët institucional shtyrjen e çdo vendimmarrje që për momentin nuk është e rëndësishme

Organizata botërore për mbrojtjen e natyrës OSHC në Kosovë, së bashku me 14 organizata të shoqërisë civile, u dërguan një letër krerëve të institucioneve të Kosovës. Atyre u  bëhet thirrje që të shtyjnë çdo vendimmarrje që për momentin nuk është e rëndësishme për shëndetin dhe sigurinë e njerëzve, e për të cilat vendimmarrje nuk mund të sigurohet transparenca kuptimplote dhe pjesëmarrja. Transparenca e plotë dhe mirëqeverisja janë parësore në këto kohë, në mënyrë që të mos cenohen të drejtat e njeriut, sundimi i ligjit dhe vendimmarrja demokratike në shoqërinë tonë”, thuhet në komunikatën e lëshuar nga OSHC dhe organizatat bashkëpunëtore.

Kontrolloni gjithashtu

Avokati Popullit, me rastin e shënimit të Ditës Botërore të Mjedisit iu tërheq vëmendjen të gjitha institucioneve në vend

Avokati Popullit, me rastin e shënimit të Ditës Botërore të Mjedisit tërheq vëmendjen e të ...