MIT KS
Fillimi / Lajmet / John Ratcliffe konfirmohet nga Senati amerikan si drejtor i Inteligjencës Kombëtare të SHBA-së
John Ratcliffe konfirmohet nga Senati amerikan si drejtor i Inteligjencës Kombëtare të SHBA-së

John Ratcliffe konfirmohet nga Senati amerikan si drejtor i Inteligjencës Kombëtare të SHBA-së

Senati amerikan e ka konfirmuar emërimin e John Ratcliffe si Drejtor të Inteligjencës Kombëtare të SHBA-së. Më 20 shtator 2019, Trump, e emëroi ambasadorin e SHBA-së në Gjermani dhe të dërguarin e posaçëm për dialogun mes Kosovës dhe Serbisë, Richard Grenell në pozitën e ushtruesit të detyrës së Drejtorit të Inteligjencës Kombëtare. Por, vetë ambasadori Grenell pati thënë përmes një postimi në Twitter, se nuk do të jetë për një kohë të gjatë në atë post. Zyra e Drejtorit të Inteligjencës Kombëtare shërben si mbikqyrëse e Komunitetit të Shërbimeve të Inteligjencës që përbëhet nga 16 agjenci të ndryshme zbulimi, më e njohura prej të cilave është Agjencia Qendrore e Inteligjencës (CIA). Kjo zyrë u krijua pas sulmeve të 11 Shtatorit 2001, për të bashkërenduar punën e agjencive të zbulimit.

Kontrolloni gjithashtu

Avokati Popullit, me rastin e shënimit të Ditës Botërore të Mjedisit iu tërheq vëmendjen të gjitha institucioneve në vend

Avokati Popullit, me rastin e shënimit të Ditës Botërore të Mjedisit tërheq vëmendjen e të ...