MIT
mbpzhr 2018
Airport Adem Jashari
kek
Fillimi / Institucionet / Organizohet festa Tradicionale e Vjeljes së Perimeve “AGROFESTA” në Krushë të madhe

Organizohet festa Tradicionale e Vjeljes së Perimeve “AGROFESTA” në Krushë të madhe

Krusha e Madhe njihet si një ndër fshatrat më të mëdha të rajonit të Anadrinisë, dhe i takon Komunës së Rahovecit. Krusha e Madhe, tashmë po e merr rolin e një qendre urbane që ofron mundësi të zhvillimit ekonomik dhe kulturor. Edhe këtë vit, Festivali i Vjeljes së Perimeve, i gjashti me radhë, do të mbahet më datë 14 shtator 2019, në Krushë të Madhe, në vendin e traditës dhe kulturës bujqësore.

Festivali i Vjeljes së Perimeve, i cili tashmë ka filluar ta marr përmasën e një festivali tradicional, do të ketë aktivitete të ndryshme dhe përkrahet nga Komuna e Rahovecit.

Kontrolloni gjithashtu

Më 15 nëntor, aksion për pastrimin e ambientit tek liqeni në Mirushë të Malishevës

Shoqata e peshkatarëve sportiv “Sykuqi” në komunën e Malishevës, njofton të gjithë të interesuarit, se ...