OVL e UÇK-së

OVL e UÇK-së, dega në Kaçanik shënoi 18-vjetorin e rënies së 7 dëshmorëve në fshatin Biçec

OVL e UÇK-së, dega në Kaçanik, me aktivitete përkujtimore e tematike ka  shënuar 18-vjetorin e rënies së dëshmorëve,  Shaqir Kuka, Sakip Hysa, Qemajl Guri,  Sadik Guri, Avdullah Baftiu, Nazmi Osmani dhe Kemajl Kolshi Manifestimi qendror përkujtimor për dëshmorët  u mbajt sot mbahet në fshatin Biqec, SHFMU “Jusuf Gërvalla”.

Kontrolloni gjithashtu

Milazim Krasniqi: Qeveria Kurti është totalisht e dështuar, ajo nuk di të ballafaqohet me krizat ekonomike, energjetike, arsimore

Milazim Krasniqi: Amerika dhe shtetet që kanë njohur Kosovën, po mbajnë qëndrime joparimore në përdorimin e dinarit

Profesori universitar  dhe analisti, Milazim Krasniqi, duke komentuar zhvillimet e fundit sa i përket Rregullores …