Brickos

Gucati

OVL e UÇK-së përkrah nismën e kryetarit Thaçi për transformimin e FSK-së në FAK

Kryetari i Organizatës së Veteranëve të Luftës së UÇK-së, Hysni Gucati, ka bërë me dije se kryesia e organizatës që drejton përkrah iniciativën e presidentit të vendit, Hashim Thaçi, sa i përket ndryshimit të misionit të Forcës së Sigurisë së Kosovës (FSK). “Sa i përket ndryshimit të misionit të FSK-së, kryesia e ngushtë e OVLUÇK-së, e përkrah iniciativën e presidentit Hashim Thaçi dhe kërkon nga subjektet politike që të jenë të bashkuar rreth këtij qëllimi, pra ndryshimin e ligjit për FSK-në, si nevojë emergjente që i duhet Kosovës”, ka shkruar Gucati.

Kontrolloni gjithashtu

Bajram Begaj: Kosova dhe Serbia të kthehen sa më shpejt në tryezën e dialogut dhe në zbatimin e marrëveshjeve

Begaj: Të drejtat e njeriut janë ideal i përbashkët për të cilin luftojnë të gjithë popujt

Kryetari i Shqipërisë, Bajram Begaj ka vlerësuar lart dokumentin e të drejtave të njeriut dhe …