KEK
Fillimi / Lajmet / Selim Pacolli: Në lagjen Kodra e Trimave do të ndërtohet Qendra Multi-funksionale Kulturore
Selim Pacolli: Në lagjen Kodra e Trimave do të ndërtohet Qendra Multi-funksionale Kulturore

Selim Pacolli: Në lagjen Kodra e Trimave do të ndërtohet Qendra Multi-funksionale Kulturore

Nënkryetari i komunës së Prishtinës z. Selim Pacolli ka bërë të ditur se në lagjen Kodra e Trimave do të ndërtohet Qendra Multifunksionale Kulturore me fokus Bibliotekën në këtë lagje, me saktësisht afër shkollës “Hilmi Rakovica”. Madje ai e ka shpalosur edhe projektin ideor të këtij plani madhor. Madje sipas tij kanë përfunduar të gjitha procedurat e prokurimit dhe është nënshkruar kontrata për ndërtim. Ai ka falënderuar bashkëpunëtorët dhe donatoret e projektit.

Kontrolloni gjithashtu

Programi i USAID-it për fuqizimin e drejtësisë e shpall Gjykatën Themelore në Prishtinë më transparenten në Kosovë

Programi i USAID-it për drejtësi e shpall Gjykatën Themelore në Prishtinë më transparenten në Kosovë

Gjykata Themelore në Prishtinë është shpallur Gjykata më transparente në Kosovë, nga programi i USAID-it ...