KEK
Fillimi / Lajmet / Paneli zgjedhor hedh poshtë kërkesën e Nisma-AKR-së për mos procedim të votave nga Serbia
Paneli zgjedhor hedh poshtë kërkesën e Nisma-AKR-së për mos procedim të votave nga Serbia

Paneli zgjedhor hedh poshtë kërkesën e Nisma-AKR-së për mos procedim të votave nga Serbia

Paneli zgjedhor për ankesa dhe parashtresave hedh poshtë kërkesën e Nisma-AKR-së për mos procedim të votave të ardhura me postë nga Serbia. PZAP ka bërë të ditur se ka hedhur poshtë kërkesën e koalicionit Nisma-AKR-PD, në të cilën kërkoje që të anulohen fletëvotimet e ardhura nga Serbia përmes postës. Në kërkesën e parashtruar nga ky koalicion, thuhej se Divizioni i Shërbimit të Votave ka vepruar në kundërshtim me neni 4.3 dhe 4.4 të rregullit zgjedhor, pasi ka pranuar dërgesa postare në mënyrë të grumbulluara (paketë), gjë që konsiderohet se të gjitha këto vota janë plotësuar në një lokacion në Serbi. Por kjo kërkesë është hedhur poshtë nga PZAP.

Kontrolloni gjithashtu

Ministria e Ekonomisë dhe Ambientit nënshkruan marrëveshje me Fondacionin e Milleniumit të Kosovës për kualitet të ajrit

MEA nënshkruan marrëveshje me Fondacionin e Milleniumit të Kosovës për kualitet të ajrit

Në Ministrinë e Ekonomisë dhe Ambientit sot u nënshkrua një Marrëveshje Mirëkuptimi mes ministrisë dhe ...