KEK
Fillimi / Njoftime / Pas përgjysmimit të dënimit ndaj kriminelit serb Darko Tasic nesër në Prishtinë protestohet para Pallatit të Drejtësisë
Pas përgjysmimit të dënimit ndaj kriminelit serb Darko Tasic nesër në Prishtinë protestohet para Pallatit të Drejtësisë

Pas përgjysmimit të dënimit ndaj kriminelit serb Darko Tasic nesër në Prishtinë protestohet para Pallatit të Drejtësisë

FTESË PËR PROTESTË DUAM DREJTËSI!

Të dashur/a familjarë/e nga Krusha e Madhe e Krusha e Vogël, familjarë nga fshatrat tjera për rreth dhe nga gjithë Kosova. Ju ftoj nesër që të dalim nesër në orën 11:00, në protestë të qetë bashkë me familjarë nga Krusha e Vogël para Pallatit të Drejtësisë në Prishtinë. Kjo, për arsye të uljes përgjysëm të dënimit ndaj kriminelit serb Darko Tasic njëri nga kriminelët e luftës përgjegjës për vrasjen, djegien dhe hudhjen në lumin Drini i bardhë të familjarëve tanë të cilët ishin mbledhur nëpër fshat dhe me kamion ishin dërguar tek lumi Dri në Krushë të Vogël. Nisja bëhet në ora 09::90 tek rrethi me autobus dhe me makina private. Ju lus gjithë juve që mund të vini, të veproni konform rekomandimeve të IKSHPK-së.

Këshilli organizativ Krushë e Madhe & Krushë e Vogël

Kontrolloni gjithashtu

Ndahet nga jeta veterani dhe eprori i Ushtrisë Çlirimtare të Kosovës, Shefqet Paçarizi

Ndahet nga jeta veterani dhe eprori i Ushtrisë Çlirimtare të Kosovës, Shefqet Paçarizi

Ndahet nga jeta Shefqet Paçarizi, kapedani dhe ish komandanti Batalionit të II-të të Brigadës 122 ...