KEK
Fillimi / Institucionet / Pastrimi dhe ujitja e hapësirave publike në Junik

Pastrimi dhe ujitja e hapësirave publike në Junik

Komuna e Junikut në vazhdën e aktiviteteve “Për Junikun e Pastër dhe Ekologjik”, ka pastruar dhe ujitur hapësirat publike gjelbëruese si dhe ka pastruar hamulloret përgjatë rrugëve.

Komuna e Junikut në bashkëpunim me qytetarët vazhdojnë të mbeten të angazhuar në objektiven e përbashkët për qytetin që duam.

Fotografia e Komuna Junik

Kontrolloni gjithashtu

Në Viti u mbajt një tryezë ku është diskutuar mbi sfidat dhe mundësitë më të mira për gratë

Kryetari i komunës së Vitisë, Sokol Haliti dhe Drejtoresha për Bujqësi, Pylltari dhe Zhvillim Rural, ...