mbpzhr 2018
MIT
kek
Airport Adem Jashari
Fillimi / Lajmet / Përfunduan përgatitjet për parakalimin e Forcave të Sigurisë së Kosovës dhe në sheshet kryesore të kryeqytetit
Lista ‘Srpska’ mban peng themelimin e Forcave të Armatosura

Përfunduan përgatitjet për parakalimin e Forcave të Sigurisë së Kosovës dhe në sheshet kryesore të kryeqytetit

Kanë përfunduar të gjitha përgatitjet e rastit  për parakalimin e FSK-së dhe të Policisë sheshet kryesore të kryeqytetit. Në qendër  është vendosur bina, ku do të flasin përfaqësues të institucioneve të Kosovës. Po ashtu, janë vendosur rrethojat në tërë sheshin për të mundësuar një parakalim të Forcës së Sigurisë së Kosovës dhe Policisë së Kosovës. Parakalimi në shesh do të përcillet edhe me aktivitete të tjera akrobatike të kadetëve, si dhe nga bendi muzikor i FSK-së. Në shesh shihen forca të shtuara policore duke patrulluar të shoqëruar në disa raste edhe nga qentë e policisë. Ndërkaq, në orët e hershme të mëngjesit të sotëm janë parë edhe forca të shumta policore duke marshuar në drejtim të Qafës, të cilat me gjasë do të marshojnë nga atje për parakalimin e përvjetshëm që do ta mbajnë në shesh në nder të 8 vjetorit të pavarësisë.

Kontrolloni gjithashtu

Zëvendëskomandanti i Shtabit të Përgjithshëm të UÇK-së, Sokol Bashota intervistohet sot nga prokurorët në Hagë

Zëvendëskomandanti i Shtabit të Përgjithshëm të UÇK-së, Sokol Bashota intervistohet sot nga prokurorët në Hagë

Zëvendëskomandanti i Shtabit të Përgjithshëm të UÇK-së, Sokol Bashota, të dielën, nga Aeroporti “Adem Jashari”, ...